Moederdag 8 mei bij paard&bloem

Op 8 mei is het feest voor alle moeders. En in de provincie Antwerpen vieren we dat ook nog eens op 15 augustus. Hoe zit dat nu? Welke is de juiste? Radio 2 zocht het hier voor ons uit.

Paard&bloem ligt in het pittoreske Klein-Brabant en dus nog net in provincie Antwerpen. Wij mogen dus tweemaal mee vieren. En eerlijk is eerlijk: moeders verdienen dat.

Op 8 mei is het feest voor alle moeders.

Vorig jaar mochten we in augustus ontdekken hoe leuk het is voor moeders van alle leeftijden om met hun kinderen of hun éigen moeder langs te komen. Als je dus een leuke activiteit zoekt voor een mama, ben je van harte welkom op onze bloemenplukweide. Maak gerust ook gebruik van onze hemelse picknick-bank.

Welke bloemen?

De lente is een heel nieuw seizoen voor ons en we moeten de bloemen nog leren inschatten naar groei toe. We volgen immers het ritme van de natuur, zoals je hier kan lezen.

We verwachten op dat moment enkele nieuwe bloemen in het aanbod: akelei, duizendschoon, margrieten en korenbloem tonen ons hun eerste kopjes al.

Je kan er ook voor kiezen om je moeder te verrassen met een cadeaubon of zelfs een bloemenabonnement. Bij een cadeaubon kies je zelf het bedrag, wij leveren de bon indien mogelijk op afspraak aan huis. Vanaf €50 mag je je verwachten aan een bijhorende bloem-in-pot, zodat je ook iets fysiek hebt om af te geven. Zo kan moeder zélf ook kiezen wanneer ze langskomt.

Alle details en bestelgegevens rond onze cadeaubons en abonnementen vind je op de pagina met ons ‘aanbod’.

cadeaubon paard&bloem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *