Abonnement 2023: alle info.

Net als in 2022 zullen we ook in 2023 abonnementen aanbieden. We gaan daarbij enkele optimalisaties doen aan ons aanbod. We boden het afgelopen jaar namelijk zeven boeketjes aan, om de twee weken van juni tot september. We kregen regelmatig de feedback dat het vórige boeket nog stond. Daarom trekken we nu de periode open naar het héle plukseizoen.

Aangezien wij ons volgend jaar ook meer op het paardenaspect gaan focussen, vonden we het wel leuk om de benaming van de abonnementen door te trekken. Je kan dus voor 2023 je keuze maken voor Stap (klein boeket), Draf (medium boeket) en Galop (veel bloemen).

(lees verder onder de foto)

In tegenstelling tot alle andere kosten, blijft onze abonnementsprijs voor 2023 dus hetzelfde. Wil je een keertje éxtra bloemen, dan reken je de rest af aan de geafficheerde prijs.

Onze bloemen volgen het ritme van de natuur. We kunnen dus niet exact voorspellen wanneer het abonnement start of wanneer het eindigt. Wij rekenen op de periode april-oktober. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of sociale media voor alle updates.

Waarom kiezen voor een abonnement van paard&bloem?

  • (H)eerlijke bloemen
  • Lokaal geteeld
  • Zonder pesticiden
  • Zelf te plukken of met familie en vrienden
  • 7 of 10 keer quality time

Bestel nu je abonnement via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *