Wij maken een ‘bloemenraam’ voor De Warmste Week

Wij maakten voor onszelf een ‘bloemenraam’. Het recept is redelijk eenvoudig: een houten frame op basis van vier stokken, een vierkante meter kippengaas, >150 droogbloemen en héél véél geduld.

Het geheel? Magisch !

De primeur was voor de toehoorders van het concert van de harmonie De Ware Vrienden op 25 november in De Nestel. Daar hing ons bloemenraam aan de inkom. Het bracht meteen het geheel tot leven.

En dat brengt ons bij het onderwerp van dit verhaal: leven. Wij zijn al jaren fan van De Warmste Week. Dit jaar is het thema ‘opgroeien zonder zorgen’ en met twee eigen kinderen willen wij ons steentje bijdragen. Dus maken wij in de komende weken een nieuw bloemenraam, waar jij mee op zal kunnen bieden. De voortgang zal je kunnen volgen op onze socials.

Het geheel verkopen we per opbod. Weet dat er in het raam hierboven meer dan 150 droogbloemen zitten, dat we elke droogbloem eigenhandig geplant, geoogst en gedroogd hebben, en dat het samenstellen ons meerdere uren werk vraagt. Kijk dus al eens goed waar zo een bloemenraam bij jou zou passen.

We moeten nog even kiezen welk platform we best gebruiken voor de biedingen. Tips daarvoor welkom !

PS: alvorens wij ons eerste bloemenraam vulden, speelden we nog even met de mogelijkheden. We delen enkele eerste probeersels. Links was het doel om de lucht, de zon en een bos te maken, rechts was een geometrische poging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *