Één jaar paard&bloem: lancering van onze natuurwandeling.

Onze bloemenplukweide heeft een unieke ligging: je vindt ons achterin op de Lippeloseweg op de fietsbaan tussen Liezele en Oppuurs. Je hoort er geen doorgaand verkeer, enkel de vele vogels die de hele dag door fluiten. Dat maakt dat zelfs veel streekgenoten nog verbaasd zijn van de rust en kalmte die ze ervaren wanneer ze hun boeketje plukken of op onze picknickbank even uitblazen.

Heerlijk picknicken bij paard&bloem begin mei.

Dat gevoel is net wat wij onze bezoekers graag éxtra willen meegeven. Dus lanceren we op 2 en 3 juli een ontspannende natuurwandeling van 5,5 kilometer – vanaf nu digitaal beschikbaar op RouteYou.be. Vertrek en aankomst bij paard&bloem. Je kan dus perfect met je familie of met je hond parkeren bij paard&bloem, een wandeling maken van één uurtje en aansluitend je bloemen knippen op onze plukweide.

Als eerste mee wandelen?

Dit feestweekend willen we samen met onze klanten vieren: op zaterdag 2 juli en zondag 3 juli is iedereen welkom om onze nieuwe wandeling uit te proberen. Wie samen met andere bloemenliefhebbers wil wandelen, nodigen we op zaterdag of zondag om 10u stipt uit. Wij zorgen aansluitend voor verse koffie en cake.

Op zondag 3 juli om 12u loten we uit alle deelnemende wandelaars één winnaar van een waardebon van 25 bloemstelen. Om direct te gebruiken of om uit te delen :).

Wandeling van 5,5 kilometer

Wij kozen voor een wandeling van 5,5 kilometer. Na anderhalve kilometer kom je voorbij Lotte’s Hoeve-ijs. In het weekend biedt zij de heerlijkste ijsjes aan – ideaal om de volgende kilometers van te genieten.  Je kan natuurlijk op de kaart kiezen om her en der een verkorting te volgen of in omgekeerde richting te wandelen. Up to you!

Laat je ons weten wat je ervan vond?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *