Winnaars van ‘één jaar paard&bloem’ in de bloemetjes gezet

Op 2 en 3 juli 2022 vierden wij onze eerste verjaardag. We wilden onze bloemenpracht graag delen. Daarom deden we twee wedstrijden.

  • Eén winnaar van een cadeaubon, verloot onder de deelnemers aan onze nieuwe wandeling.
  • Eén winnaar van een jaarabonnement.

Wandelen in onze achtertuin

Erica, haar echtgenoot en kids wandelden als een van de eersten mee op onze wandeling. Zij werd door een ontschuldige kinderhand uitgeloot onder alle deelnemers en kreeg van Annelies een cadeaubon van 25 stelen.

Winnaar Erica en haar gezin.
Alle info op ons infobord in Oppuurs.

Onze wandeling blijft steeds beschikbaar. Je kan die elke dag vrijblijvend komen wandelen. Al wat je nodig hebt, is een goed opgeladen smartphone en dan kan je de QR code scannen aan ons infobord. Alle details nog eens nalezen kan hier.

“Wie zet jij in de bloemetjes?”

Voor onze eerste verjaardag deden wij deze oproep: “Deel jij ons laatste abonnement uit aan iemand die je nauw aan hart ligt? Wij zijn dit weekend jarig en geven weg… ons laatste abonnement van dit jaar. Wie vind jij dat een bloemenabonnement ter waarde van €125 verdient? Jij mag iemand nomineren. Geef ons hieronder in de comments de voornaam of de tag van iemand die 7 verse boeketjes verdiend heeft + waarom : iemand die iets uitzonderlijks voor jou gedaan heeft, je mama die altijd voor je klaar staat, een hartsvriendin, een leerkracht van je kind,… Kortom: iemand die jij eens goed in de bloemetjes wil zetten.”

De motivatie van @an.ve17: “Onze huisartsenpraktijk – als onderdeel van de zorg worden zij soms vergeten, maar ook zij hebben een niet-evidente tijd achter de rug. Onze 3 huisartsen staan altijd klaar.” De hele tekst vinden jullie onder onze post van 1 juli.

Midden juli overhandigde @an.ve17 dan het plukabonnement aan de dokters van Huisartsenpraktijk De Heide in Bornem.

Wij hopen dat ze er veel geniet van hebben.

Huisartsenpraktijk De Heide werd genomineerd voor onze wedstrijd ‘Wie zet jij jn de bloemetjes?’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *