Abonnee kjoe-en-ee (Q&A)

In aanloop naar onze abonnementendag op 8 april krijgen we verschillende vragen binnen in onze mailbox. We proberen ze hier allemaal te bundelen en zullen in de toekomst ook blijven aanvullen.

Q: Wat bieden jullie aan?

A: Wij bieden in 2023 drie formules:

  • Stap
  • Draf
  • Galop

Je vindt alle details hier op onze blog.

Q: Moet ik op een vaste dag komen plukken?

A: Nee. Je kan de algemene openingsuren volgen. Paard&bloem is elke dag open.

Q: Wat als ik in shiften sta?

A: Je kan paard&bloem bezoeken vanaf 8u ’s ochtends tot zonsondergang. Wie in shiften staat, kan dus perfect in de voormiddag langskomen, of rond 21 juni ook na de avondshift. Dan is de zon immers nog niet onder om 22u. Jij beslist.

Een abonnement aankopen?

Q: Tot wanneer kan ik beslissen om een abonnement te nemen?

A: Een stap- en draf-abonnement is voor 7 boeketjes, een galop-abonnement voor 10 boeketten. Als je weet dat we in november 2022 nog héél veel snij-chrysanten hadden, dan zou je in principe tot eind juni kunnen beslissen om een galop-abonnement te kiezen en elke twee weken langs te komen.

Q: Waarom kiezen voor een abonnement van paard&bloem?

  • (H)eerlijke bloemen
  • Lokaal geteeld
  • Zonder pesticiden
  • Zelf te plukken of met familie en vrienden
  • 7 of 10 keer quality time
Een abonnement ontvangen?

Eerst en vooral proficiat :).

Q: Wanneer mag ik de eerste keer langskomen?

Je abonnement is geldig zodra je het ontvangen hebt. Je kan dus langskomen zodra het voor jou past. Het concept van paard&bloem is gericht op DIY, dus je vindt de basisuitleg ter plaatse. Wil je toch graag wat uitleg en begeleiding ter plaatse? Geef ons via het contactformulier enkele opties en we spreken af.

Q: Hoe weet ik hoeveel boeketjes ik al geplukt heb?

Elke abonnee krijgt van ons bij de start een plukkaart waarop je de boeketjes één voor één kan afstrepen. Op die manier kan je zelf een opvolging doen van je plukplezier.

Q: Hoe weet ik wat er groeit?

We proberen alle e-mailadressen van onze abonnees te verzamelen. Zo kunnen we jullie informeren over alle bloemen die er de komende weken aankomen. Niet zeker of we jouw e-mailadres al hebben? Via ons contactformulier kan je ons jouw info bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *